Titus eetkamerstoel met massief houten frame "Vincent Sheppard"

Merk

Vincent Sheppard

Materiaal

In massief eiken zwart gelakt/ webbig rotan

Afmetingen

44x 51x 84h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

498,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met rotan webbing in massief houten frame.

Fijn gevormde schaduw:

Met de Titus eetkamerstoel herontdekt Vincent Sheppard de mogelijkheden van rotan in zijn ontwerpen.

Met zijn geweven rug, is de eetkamerstoel een eigentijdse heruitvinding van een geliefde designklassieker. Licht en lucht stromen door het cannage oppervlak en creëren zo een fijne schaduw in de kamer. Het eiken frame van de Titus stoel past perfect bij de natuurlijke rotan rug en zitting en voegt warmte toe dankzij het unieke houtpatroon.

Met zijn eenvoudige maar verfijnde ontwerp, vakkundig vervaardigde rotanvlechtwerk en warm hout, is Titus een stijlvolle collectie die zowel vintage als modern aanvoelt. De Titus serie bestaat uit een eetkamerstoel, barkrukken in twee hoogtes en en zeer comfortabel lounge fauteuil. Zo kunt u deze mooi met elkaar combineren.

Titus eetkamerstoel in massief naturel eiken: € 530,=

Ook als Titus barkruk en lounge fauteuil verkrijgbaar en mooi te combineren met de Albert eetkamertafel, ook van Vincent Sheppard!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in