Q/Wood 4913 eetkamerstoel met armleuningen "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In gebogen 3D Basic fineer/ zitting massa geverfd thermoplastisch techopolymeer/ onderstel zwart gelakt

Afmetingen

55x 57x 83h

Productgroep

Stoelen

582,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op metalen onderstel.

Leverbaar in verschillende varianten en kleurcombinaties in frame in chroom of zwart gelakt.

Respectvol met de natuur en haar bronnen:

De innovatieve Kartell Q/Wood armstoel is een ontwerp van Philippe Starck en behoort tot de Smart Wood collectie, een serie van driedimensionaal gevormde stoelen waarbij natuur en innovatie samenkomen. Deze serie stoelen is ontstaan vanuit het verlangen om zo respectvol mogelijk met de natuur en haar bronnen om te gaan, en met de innoverende technieken van Kartell kon deze droom ook daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

Om het minimale van een boom te gebruiken wordt er eerst een mes tegen de boomstam aangezet, door deze rond te draaien wordt er een laag van 1,15 millimeter afgesneden wat wordt gebruikt voor de zitschaal. Deze wordt vervolgens gevormd door een eigen gepatenteerde technologie waarbij een enkele laag hout met behulp van een mal wordt gebogen. De mal zorgt voor ongekende comfortabele rondingen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam. 

De Q/Wood armstoel beschikt over een zitschaal van gevormd hout voorzien van een laag beuken- of essenfineer en een kunststof zitting. Het frame onder de zitting is gemaakt van staal, voorzien van een verchroomde of zwart gelakte afwerking. De Q/Wood armstoel is een combinatie van geavanceerde industriële technologie met de natuurlijkheid van hout, wat resulteert in dat elk model een uniek natuurlijke uitstraling heeft.

Ook als P/Wood zonder armleuningen en Q/Wood bureaustoel verkrijgbaar!
Zie onze site.

Binnenkort verkrijgbaar bij ons Hulshoff Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.