4850 B2.5 XL zitsbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ poten mat aluminium

Afmetingen

190x 84x 70h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

3.305,-

Beschrijving

2.5 zitsbank XL met diepere zit en elegante armleuningen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootjes in glanzend of mat aluminium. Tegen een kleine meerprijs kunt u de pootjes ook zwart gelakt krijgen.

Vernieuwde klassieker met eigen karakter!

Deze alleskunner met veel mogelijkheden in kleuren, stoffen, leerkwaliteiten en maten is de nieuwste aanwinst in de Gelderland collectie en voelt zich bijna overal thuis. 

De 4850 banken serie van Gelderland is namelijk gebaseerd op de succesvolle 4800. De fraaie minimalistische vormgeving is ook terug te zien in de Gelderland
4850 bank. Ten opzichte van de 4800 heeft de 4850 een diepere zit en een lagere zithoogte. Door deze aanpassingen oogt de 4850 onderscheidend en vernieuwend.
De elegante armleuningen en bijzondere voet, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, blijft kenmerkend voor dit model!

In de uitgebreide 4850 serie vindt u naast een fauteuil en een love seat ook 4 verschillende maten banken, een chaise longue en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt!

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in