4800 hoekbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ poten mat chroom

Afmetingen

242x 298x 70h

Productgroep

Banken

6.420,-

Beschrijving

Hoekbank met elegante armleuning en open einddeel.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootjes in glanzend of mat aluminium. Tegen een kleine meerprijs kunt u de pootjes ook zwart gelakt krijgen.

Een eigen en vernieuwd karakter!

Deze alleskunner met veel mogelijkheden in kleuren, stoffen, leerkwaliteiten en maten is in de Gelderland collectie sinds 1982 en voelt zich bijna overal thuis. De 4800, ontworpen door Henk Vos, is herkenbaar aan de elegante armen en bijzondere voet die verkrijgbaar is in diverse kleuren. 

In de uitgebreide 4800 serie vindt u naast een fauteuil en een love seat ook 4 verschillende maten banken, een chaise longue en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt!

De 4800 banken serie is in 2021 uitgebreid met de 4850, een complete serie met een ander comfort dat zich kenmerkt door een diepere zit.  

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Mooi te combineren met de 4800 F fauteuil, ook van Gelderland!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.