6401 B2.5 Woody 2.5 zitsbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ armleuningen eiken/ frame zwart epoxy gelakt

Afmetingen

170x 99x 73h

Productgroep

Banken

3.085,-

Beschrijving

2.5 zitsbank met houten armleuningen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten, armleuningen in noten- of eikenhout en frame standaard in zwart gelakt. Tegen een kleine meerprijs kunt u het frame ook in iedere RAL kleur krijgen.

Pootjes van een insekt:

Na het grote succes van de 6401 F Woody fauteuil heeft Gelderland nu ook 2.5 zitsbank in de collectie!

Ontwerper Bart Vos: ‘Het is een sieraad dat toepasbaar is in elk interieur. Mijn ontwerp is een typische Gelderland: eenvoudig en functioneel. Een 2.5 zitsbank die door de jaren heen alleen maar mooier wordt.

De 6401 B2.5 Woody bank leent zich goed voor zowel stof als leer en vormt zich naar zijn eigenaar als een oude leren jas. De Woody heeft een warm en vriendelijk tintje dankzij de houten armleuningen die zijn afgerond en daardoor fijn aanvoelen in de palm van uw hand.

Het frame van de Woody 2.5 zitsbank geeft de stevige, dikke kussens een elegante tegenhanger. De gebogen poten doen denken aan de pootjes van een insect.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Mooi te combineren met de 6401 F Woody fauteuil, ook van Gelderland!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.