7610 B3 zitsbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ poten zwart epoxy gelakt

Afmetingen

232x 85x 81h

Productgroep

Banken

4.040,-

Beschrijving

3 zitsbank met brede armleuningen en los zitkussen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en poten in zwart of grijs gelakt.

Prachtig staaltje Jan des Bouvrie!

De 7610 banken serie, ontworpen door Jan des Bouvrie, is al jarenlang een succesvol model in de collectie van Gelderland. De 7610 is een afgeleide van de succesvolle 6511 serie en kenmerkt zich door het andere zitkussen dat losser op de romp is gestoffeerd waardoor het minder strak oogt. Uiteraard zit de 7610 ook heerlijk zacht. 

Door het grote aantal mogelijkheden biedt de 7610 voor alle interieurs een betaalbare oplossing! De brede arm, kenmerkend voor de 7610 serie, is ook te verkrijgen in een smallere uitvoering. Perfect wanneer er minder ruimte voorhanden is. 

Het onderstel is standaard uitgevoerd in zwart of grijs, maar kan naar uw wensen worden aangepast in iedere RALkleur. In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. 
Helemaal zoals u het wilt!

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Ook als 7610 hoekbank verkrijgbaar!

Wilt u liever een strak gestoffeerde bank zonder een los zitkussen?
Kijk dan naar de 6511, ook van Gelderland!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.