S6 langwerpige salontafel "Beek"

Merk

Beek

Materiaal

In helder glas

Afmetingen

150x 50x 35h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.170,-

Beschrijving

Salontafel in verstek verwerkt.

Leverbaar in 19 mm gehard glas.

Geometrische vorm die simpel overkomt:

De Beek S6 salontafel is een prachtig meubel dat een massieve verschijning heeft. Het stevige glas met een neutrale kleur maakt hem zeer degelijk. Hij heeft een geometrische vorm die simpel overkomt maar bijdraagt aan zijn succes. Dit meubel is transparant en is hierdoor een goede aanwinst in een modern en overzichtelijk interieur. Simpel en strak als glazen tafel, speels en functioneel met eventueel de lagere model S11 in hout eronder geschoven.

De vierkante variant van de S6 salontafel heeft 7 standaard maten op 35 en 50 cm hoogte. Wilt u liever de salontafel op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk! Ook is er een onderblad tegen een meerprijs te bestellen. U kunt dit geheel naar eigen wens invullen. De S6 is er ook als sidetable en bijzettafel.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in