Rego 3 zitsbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ poten aluminium gepolijst

Afmetingen

238x 93x 83h

Productgroep

Banken

6.995,-

Beschrijving

Bank met elegante armleuningen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en alle Leolux epoxy- of lakkleuren.

Leolux in Italiaanse sferen:

Het nieuwe ontwerp van Leolux, namelijk de Rego. Deze bank is ontworpen door de ontwerper Gino Carollo. Vol overgave creëerde hij een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. Elke bank en  element is een sculptuur op zich, met vloeiende lijnen. De experts van Leolux zorgden op hun beurt voor een ongeëvenaard comfort, waarmee u zich de koning te rijk voelt.

De mogelijkheden van het programma zijn talrijk en bijzonder. Natuurlijk biedt Rego alle opstellingen die u van een bankenprogramma mag verwachten.
Maar de liefhebbers van origineel design kunnen hun hart ophalen aan de ‘curved’ banken en elementen.
Deze hebben een lichte boog, die een spannend visueel effect geeft. Zeker in combinatie met de ronde chaise longue hebben ze een sublieme aanblik.

Ook als Rego curved bank leverbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.