Gispen Today Reaal no.2 met 3e niveau "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In blad Fenix nero indigo/ buisframe mat zwart gelakt

Afmetingen

120x 80x 75,7

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Kantoor

1.795,-

Beschrijving

Basisbureau met 3e niveau (120x 20) en opbergvakje excl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende maten, blad Fenix en buisframe mat zwart gelakt.

Design thuiswerkplek - Gispen Today Reaal Bureau:

De Dutch Originals Reaal ‘19 is een werkplek dat geïnspireerd is op het Reaal bureau uit 1932 van W.H. Gispen met de functionaliteit van vandaag en een design dat altijd en overal past. Het is zo’n retro werkplek waar iedereen thuis of op kantoor graag aan werkt en leert.

Uitnodigend en interessant, vertaald naar de maatstaven van nu. Zo goed als oud. Misschien wel de beste omschrijving van de Gispen Today Reaal. De ronde hoeken geven het ontwerp iets vriendelijks, retro en toch ook huiselijk. In een fraaie mat- zwarte uitvoering zal deze werkplek bij designliefhebbers niet misstaan. Het zwevende opbergvakje onder het bureaublad maakt het Gispen Today Reaal bureau compleet!

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe vloerglijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren.

Nieuw in de collectie de Gispen Today Reaal no. 4 basisbureau met 3e niveau in de maat: 140x 70 voor dezelfde prijs.

Heeft u niet zo veel werkplek nodig, dan is de Gispen Today Reaal no. 1 of no. 3 basisbureau wellicht een optie, ook van Dutch Originals!
Zie onze site.
 
 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in