10 010 B3.5 Prime 3.5 zitsbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ onderstel agaatgrijs gelakt

Afmetingen

275x 91x 78h

Productgroep

Banken

6.170,-

Beschrijving

3.5 zitsbank op elegant hoge pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en frame in agaatgrijs of zwart gelakt.

10 010 Prime / Studio Truly Truly:

De banken serie 10 010 Prime van het toonaangevende Nederlandse meubelmerk Gelderland heeft een imponerende uitstraling en is ontworpen door het duo Joel en Kate Booy, oftewel Truly Truly. Dit ontwerpersduo is werkzaam sinds juli 2019 bij Gelderland en beeldende kunst staat centraal bij het ontwerpen van hun objecten. Zij combineren functionaliteit met sensualiteit, waardoor mensen de producten anders gaan bekijken.

De Prime banken serie is een zeer uitgebreid en innovatief modulair programma. Deze bestaat uit losstaande banken, maar ook als hoekbank in vele maten en uitvoeringen. Door deze talloze opties en maten kiest u eenvoudig de juiste bank die bij u past.

Het silhouet van de bank is vanuit alle hoeken bijzonder, karakteristiek en toch verfijnd. De bank is uitnodigend comfortabel. De dikke bijna wulpse zitting is zacht en toch architecturaal. De armkussens hangen over de rand van het slanke onderstel.

Bij het ontwikkelen van de 10 010 Prime banken serie is bijzondere aandacht besteed aan duurzame productie en materiaalgebruik. De arm- en rugleuningen en kussens, vervaardigd uit koudschuim, kunnen eenvoudig van de romp worden gehaald. Hierdoor gaat de bank extra lang mee en kunnen onderdelen zeer eenvoudig worden hergebruikt.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Ook als 10 010 Prime hoekbank leverbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.