400 DF ZA Retro draaifauteuil zonder armleuningen "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ 4-teens kruispoot zwart gespoten

Afmetingen

67x 88x 92h

Productgroep

Fauteuils

1.775,-

Beschrijving

Draaifauteuil zonder armleuningen op 4-teens draaivoet.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan, poten in gepolijst aluminium of tegen een kleine meerprijs zwart gelakt.

400 DF Retro: een kameleon in elk interieur!

De 400 DF Retro draaifauteuil, ontworpen door Jan des Bouvrie, dateert uit 1979 en is ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan van Gelderland in 2016 opnieuw uitgebracht met een aantal verbeteringen. Met een dunner buisframe en een nieuwe voet oogt de fauteuil ranker.

De 400 DF Retro draaifauteuil bestaat uit twee delen: romp met armleggers en een los kussen. Zo kunt u oneindig veel stof- en/ of leercombinaties maken.

Deze Retro draaifauteuil vindt als een kameleon zijn plek in elk interieur. Laat je omarmen en word verrast door het comfort van de strak als een huid beklede schaalvorm van vormschuim. Hij draait lekker soepel en is een relaxte set in combinatie met de bijpassende voetenbank

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Hocker 58x 52x 37h: € 1.005,=

Ook als 400 DF Retro draaifauteuil met armleuningen verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.