Arva E Lounge draaibare relaxfauteuil "KFF"

Merk

KFF

Materiaal

In leer PG 2/ 5- teens kruispoot zwart

Afmetingen

70x 86- 169x 112h

Productgroep

Fauteuils

4.006,-

Beschrijving

Draaibare relaxfauteuil met electrisch verstelbare rug- en voetensteun.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en draaibare kruispoot in diverse lak kleuren.

Heerlijk relaxen met één druk op de knop:

Nostalgie gecombineerd met moderne functionaliteit. De Arva Lounge fauteuil, die in 2018 de German Design Award ontving, presenteert zichzelf als een nieuw E-model - de eerste KFF draaibare relaxfauteuil.

Dankzij de draadloze afstandsbediening kunnen alle delen van de Arva E Lounge relaxfauteuil optimaal worden aangepast. De geïntegreerde voetensteun is verborgen onder de draaifauteuil en kan worden verlengd door een impuls op de sensorknop. 

Steunelementen voor benen, rug en nek kunnen individueel worden aangepast en in de liggende positie worden gekanteld. Alles vanuit uw luie stoel!

In stof leverbaar vanaf: € 3.202,=

Mooi te combineren met de Arva Light stoelen serie!
Zie onze site

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.