Sid ET276 eetkamertafel "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In Santana eiken licht geolied fineer/ metalen regel edelstaaloptiek

Afmetingen

220x 100x 75

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

2.207,-

Beschrijving

Eetkamertafel in hout fineer met mooi verjongde rand.

Leverbaar in verschillende maten, verschillende houtsoorten en metalen regel ook in mat antraciet gelakt.

De Sid is zeer variabel!

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u de afmetingen van de Sid ET276 eetkamertafel heel individueel kiezen. Hij is verkrijgbaar in twee breedtes van 90 of 100 cm en in negen verschillende lengtes. Deze variëren van 140 tot 220 cm en zijn onderverdeeld in stappen van tien cm. 

Wij bieden de mogelijkheid om de Sid ET276 eetkamertafel uit te rusten met een front uittreksysteem met uitklapbare bladen, zodat u deze flexibel kunt uitklappen voor bezoekers en grotere groepen. De eetkamertafels met een lengte van 140 tot 180 cm kunnen optioneel worden uitgevoerd met een uitklapblad van 65 cm. Grotere eetkamertafels van de Sid ET276 in het bereik van 190 tot 220 cm lang bieden daarentegen drie mogelijkheden van uitklapbladen: of u kiest voor een opvouwbaar blad met een lengte van 65 cm, 100 cm of twee gedeelde klapbladen van elk 48 cm lang.

Heeft u liever een massief houten eetkamertafel, ook dat is mogelijk en is de Sid ET276 zeker goede optie!

Mooi te combineren met de Carola eetkamerstoelen!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in