Kabuki Mini 9200 tafellamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In thermoplastisch technopolymeer

Afmetingen

30 rond x 70h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

397,-

Beschrijving

Dimbare tafellamp in Barokke stijl met LED verlichting.

Leverbaar in verschillende kleuren.

De Mini Kabuki - Een stuk Japanse theatertraditie.

Naast de indrukwekkende Kabuki-vloerlamp biedt Kartell sinds 2017 ook de Mini Kabuki tafellamp in verschillende kleuren aan. Net als zijn grote voorganger maakt de Mini Kabuki, ontworpen door designer Pietro Ferruccio Laviani, indruk met zijn klassieke figuur in een modern jasje.

Het beproefde spuitgietproces, dat eruitziet als kant, geeft de tafellamp het uiterlijk van de grote Kabuki.
Het speciale geperforeerde oppervlak zorgt voor een aangename verdeling van het dimbare licht in alle richtingen en creëert sierlijke lichtreflecties. Het geeft ook inzicht in het interieur van de lamp.

Deze mogelijkheid van inzicht zal waarschijnlijk niet verwijzen naar de offensieve kant van het traditionele Japanse Kabuki theater. In plaats daarvan moet het indrukwekkende karakter van de De lamp de weelderige enscenering weerspiegelen. En de vorm van de Mini Kabuki, die sterk doet denken aan een kelk, symboliseert de sociale gebeurtenis van een Kabuki-performance. Het stuk duurde vaak een hele dag en er werd ondertussen gegeten en gedronken.

De Kabuki-lijn van Kartell viert daarmee een stukje Japanse traditie en verlicht tegelijkertijd elke ruimte perfect met haar samenspel van licht en schaduw.

Ook als Kabuki 9180 staande lamp en Kabuki 9175 hanglamp verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in