Kabuki 9175 hanglamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In thermoplastisch technopolymeer

Afmetingen

50 rond x 63h/ kabel 73- 268 lang

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

582,-

Beschrijving

Hanglamp in Barokke stijl met LED verlichting.

Leverbaar in verschillende kleuren.

De Kabuki LED hanglamp is ontworpen door Pietro Ferruccio Laviani voor Kartell. Geïnspireerd door de uitgebreide en gedetailleerde decoraties van het Japanse Kabuki-theater, brengt Laviani zijn ideeën samen met moderne industriële productie en produceert de armatuur van gesponnen en gegoten kunststof.

De hanglamp is gemaakt van thermoplastisch technopolymeer, waarmee ze niet alleen licht naar beneden uitstraalt, maar ook zijdelings gedimd - afhankelijk van de kleur.
Dankzij het robuuste materiaal is de Kabuki hanglamp bijzonder gemakkelijk te reinigen en, indien nodig, eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Ook als Kabuki 9180 staande lamp en Kabuki Mini 9200 tafellamp verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in