Kabuki 9180 staande lamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In thermoplastisch technopolymeer

Afmetingen

50 rond x 166h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

1.178,-

Beschrijving

Dimbare staande lamp in Barokke stijl met LED verlichting.

Leverbaar in verschillende kleuren.

De Kabuki LED staande lamp van Pietro Ferruccio Laviani voor Kartell is een neobarokke diva in een kanten jurk. Geïnspireerd door de uitgebreide en gedetailleerde decoraties van het Japanse Kabuki-theater, brengt Laviani zijn ideeën samen met moderne industriële productie en produceert de armatuur van gesponnen en gegoten kunststof.

De lamp ziet er niet alleen adembenemend uit door zijn indrukwekkende afmetingen, maar zorgt met zijn geïntegreerde dimbare LED-lamp ook voor een aangename, verblindingsvrije verlichting in de woonkamer of op openbare plaatsen.

Kabuki 9185 staande lamp voor outdoor: € 1225,=

Ook als Kabuki 9175 hanglamp en Kabuki Mini 9200 tafellamp verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in