Maui 2870 eetkamerstoel "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In polypropileen/ poten verchroomd

Afmetingen

55x 52x 77h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

170,-

Beschrijving

Eetkamerstoel.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Elegant design, duidelijk gedefinieerde kleuren en een zeer praktische bediening maken de Maui collectie stoelen zeer veelzijdig.

Ze voldoen aan verschillende eisen in openbare en particuliere woongebieden. De Maui collectie, ontworpen in 1997 door Vico Magistretti, omvat een breed scala aan kleuren en variaties.

Daarom is het evenzeer geschikt voor de zeer specifieke eisen van gemeenschappelijke ruimten - zoals kantoren, laboratoria, wachtkamers, lounges, cafés, restaurants, conferentie- en seminarieruimtes - als voor diverse privétoepassingsgebieden zoals restaurants, kinderkamers of studies.

De uit één stuk vervaardigde schaal, die als zit- en rugleuning fungeert, bestaat uit polypropyleen en rust op een verchroomd stalen frame. Dankzij de speciale vorm kunnen ze eenvoudig op elkaar gestapeld worden.

Er worden verschillende uitvoeringen aangeboden: zonder armleuningen, met armleuningen in dezelfde kleur als de zitting, met een kleine zwarte inklapbare tafel. De stoel kan lasten tot 120 kg dragen. Een zelfdovend model behoort tot de Maui productlijn.

Ook als Maui 2872 eetkamerstoel met armleuning verkrijgbaar: € 218,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in