AI eetkamerstoel "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In thermoplastisch polymeer

Afmetingen

55x 55x 80h

Productgroep

Stoelen

244,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met organische vormen.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Artificial Intelligence (AI):

De AI eetkamerstoel van Kartell trok alle ogen op de meubelbeurs van Milaan 2019. Hoewel de stoel wordt geïdentificeerd als een ontwerp van Philippe Starck, is een kunstmatige intelligentie verantwoordelijk voor het ontwerp, zoals de naam AI - "Artificial Intelligence" suggereert.

Starck werkte twee jaar samen met het 3D softwarebedrijf Autodesk op een stoel die moest voldoen aan de eisen van zo min mogelijk materiaal en maximale stabiliteit. Lichamen en materialen werden steeds opnieuw geanalyseerd om het best mogelijke resultaat te bereiken. Het resultaat is een stoel die organisch lijkt en de handtekening van ontwerper Philippe Starck draagt.

Armleuning hoogte: 68h

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.