Cara Fancy 5843 fauteuil "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In stof Fancy/ frame gekleurd polycarbonaat

Afmetingen

68x 67x 69h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.171,-

Beschrijving

Fauteuil met klassieke lijnen.

Leverbaar in verschillende stoffen en kleuren frames.

De Cara fauteuil van Kartell maakt deel uit van een serie producten van Philippe Starck waarmee hij zich wijdt aan het concept "less is more". De zeer innovatieve fauteuil combineert minimalistische lijnen met een weelderig zitkussen, waardoor de zitting er zowel klassiek als modern uitziet.

De strakke lijnen worden gecombineerd met de zachte rondingen van de bekleding, die u uitnodigen om te blijven hangen en de fauteuil perfect te maken voor zowel de leeshoek in de woonkamer als voor luxe ontvangsthallen in hotels of kantoorgebouwen.

De Cara is verkrijgbaar in een binnen- en buitenversie.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in