Fawn eetkamertafel "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit

Afmetingen

180x 90x 75h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Eetkamertafels

2.090,-

Beschrijving

Eetkamertafel in massief hout.

Leverbaar in verschillende maten en ook in massief eiken naturel.

Fawn, hoog aaibaarheidsgehalte!

Op het eerste oog lijkt de Fawn eetkamertafel van het merk Gazzda uit één stuk hout te bestaan, maar niets is minder waar. De makers van Gazzda hebben er voor gezorgd dat de poten naadloos aansluiten op het tafelblad. De afgeronde hoeken en de vloeiende overgang van de poten naar het tafelblad, tonen aan dat de tafel prachtig is afgewerkt.

De perfect gladde, zachte eetkamertafel Fawn is het resultaat van uren lang vijlen en schuren en geeft de eetkamertafel een hoog aaibaarheidsgehalte. De Fawn eetkamertafel van Gazzda geeft elke ruimte een natuurlijke- en warme sfeer.

Mooi te combineren met de Fawn, Nora en Ava eetkamerstoelen!
Zie onze site

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in