Twinny bankentafel "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In HPL Plastica/ onderstel zwart epoxy

Afmetingen

39x 57x 54h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

299,-

Beschrijving

Bankentafel op slede frame met organische vorm.

Leverbaar in verschillende kleuren Ceramistone, Desktop, Fenix, HPL, en in eiken- of noten fineer in diverse beitstinten. Tegen een kleine meerprijs is het onderstel ook in RVS verkrijgbaar.
Wilt u liever een massief eiken of noten tafelblad, ook dat is mogelijk!

Ideaal voor luie momenten!

Na de salontafels en bijzettafels Twinny, is er nu ook het banktafeltje Twinny. Dit lichte tafeltje met zijn blad dat 'zweeft' op een metalen freischwinger frame is ideaal voor de luie momenten op de bank. U schuift dit banktafeltje subtiel over de bank heen, waardoor u amper nog moeite hoeft te doen om bij die zak chips te komen...of dat schaaltje radijsjes.

Het blad van het Twinny banktafeltje kan op twee manieren op het frame gemonteerd worden, met de punt naar voren of naar achteren. Het is maar net hoe u hem het leukste vindt.

De Twinny is ook als bijzettafel en salontafel set/2 verkrijgbaar en mooi te combineren met de Twiggy Desk en Twinny sidetable!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in