Twinny bijzettafel set/2 "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In combi HPL Plastica/ onderstel zwart epoxy

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

610,- 595,-

Beschrijving

Set van 2 bijzettafels met organische vormen.

Leverbaar in verschillende kleuren Ceramistone, Desktop, Fenix, HPL, en in eiken- of noten fineer in diverse beitstinten. Tegen een kleine meerprijs is het onderstel ook in RVS verkrijgbaar.
Wilt u liever een massief eiken of noten tafelblad, ook dat is mogelijk!

Twinny bijzettafeltjes met een industriële look:

De set bijzettafels Twinny is een moderne set bijzettafels met industriële look. De tafelbladen zijn precies even groot en zijn dan ook onderling uit te wisselen, mocht u de hoge of lage tafel uit deze set toch liever in de andere kleur willen. De eivormige tafelbladen liggen op een subtiel, metalen frame dat zowel in RVS of zwart epoxy uit te voeren is.

Ook los te koop: 
Twinny klein 59x 50x 50h: € 305,=
Twinny groot 59x 50x 55h: € 305,=

De Twinny is ook als bankentafel en salontafel set/2 verkrijgbaar en mooi te combineren met de Twiggy Desk en Twinny sidetable!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in