Step 904.01 Fix eetkamerstoel "Tonon"

Merk

Tonon

Materiaal

In integraal polyurethaan/ poten metaal

Afmetingen

53x 54x 84.5h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

407,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met metalen poten.

Leverbaar in verschillende kleuren en metalen poten in vele lakkleuren.

De Step eetkamerstoel is veelzijdig:

De Step 904 is een technisch, fris en innovatief product met organische vormen. Deze stoel is een absoluut emotionele eetkamerstoel, die in zijn gebogen vorm en luchtig lichtontwerp een absoluut icoon van modern design is geworden. De comfortabele zit wordt bereikt door het gebruik van een nieuw productieproces met 'Soft Touch' integraal polyurethaan, waardoor de stoel licht en delicaat blijft. 

Wilt u geen metalen poten, dan is de Step eetkamerstoel ook met massief houten poten verkrijgbaar. Deze Step serie is zo uitgebreid dat u de eetkamerstoelen tegen een kleine meerprijs in een draaibare variant, maar ook met armleuningen kunt krijgen. Ook kunt u kiezen uit verschillende onderstellen.

De Step 904 is ook als draaibare barkruk verkrijgbaar.

De Step eetkamerstoel met massief houten poten is leverbaar als Step 904.11!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in