Sari large staande lamp "Vincent Sheppard"

Merk

Vincent Sheppard

Materiaal

In naturel rotan/ stalen frame zwart gepoederlakt

Afmetingen

39 rond x 160h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

685,-

Beschrijving

Staande lamp large met LED verlichting en handgevormd rotan.

Handgemaakt door vakmensen in Indonesië:

Op en top warmte en gezelligheid, dat straalt deze Vincent Sheppard vloerlamp uit. Het zachte licht dompelt elke kamer onder in een warme gloed. De Sari lamp is gemaakt van natuurlijk, handgevormd rotan op een industrieel onderstel van zwart gepoedercoat staal.

Bij Vincent Sheppard wordt elk item met oog voor detail gemaakt. Dat zie je ook weer terug in deze stijlvolle Sari lamp. Elke lamp is uniek en wordt handgemaakt door zeer bekwame vakmensen uit Cirebon, Indonesië. Noten, strepen, onregelmatigheden en andere variaties in maat en kleur maken deel uit van het product en maken elke lamp uniek.

Op zichzelf staand is de medium Sari vloerlamp al fantastisch, maar in combinatie met de small en large lampen uit deze lijn steelt hij helemaal de show. Zet de lampen met verschillende hoogtes bij elkaar voor een uniek accent in je interieur. Zowel mooi op zichzelf als gecombineerd zullen de Sari lampen hoe dan ook een charmante toevoeging zijn aan je interieur.

Mooi te combineren met de andere artikelen van Vincent Sheppard!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in