Albert- Round eetkamertafel met massief houten blad op metalen onderstel "Vincent Sheppard"

Merk

Vincent Sheppard

Materiaal

In massief naturel eiken hout/ onderstel zwart gelakt

Afmetingen

130 rond x 76h

Productgroep

Eetkamertafels

4.198,-

Beschrijving

Ronde eetkamertafel met massief eikenhout blad op metalen onderstel.

Leverbaar in twee maten en verschillende eiken beitskleuren.

Niemand wordt buitengesloten!

De Albert Round eetkamertafel is Vincent Sheppard’s antwoord op uw droom van een mooie eetkamertafel met natuurlijke look waar u zich met de hele familie rond kunt scharen. Het solide eiken tafelblad en robuuste metaal komen samen in een verrassend licht ontwerp dat perfect is om heerlijk lange avonden aan te spenderen.

Naast de Albert Round eetkamertafel bevat de Albert-collectie ook een rechthoekige en ellipsvormige eetkamertafel. Door zijn ronde vorm kunt u tegelijkertijd gesprekken voeren met al uw tafelgenoten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat mensen worden buitengesloten, omdat Albert Round en Albert Ellipse van Vincent Sheppard ook perfect is voor oneven getallen.

Het massief eiken tafelblad gecombineerd met het robuuste zwarte stalen frame maken van de Albert Round een echt statement. De eetkamertafel is perfect voor gezellige diners en om te blijven hangen na een maaltijd. De Albert Round eetkamertafel van Vincent Sheppard is de plek waar u goede tijden deelt met familie en vrienden, ongeacht of er eten op tafel staat of niet. 

Nieuwsgierig naar de Albert rechthoekige eetkamertafel?
Mooi te combineren met de Lloyd Loom eetkamerstoelen serie, ook van Vincent Sheppard.
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.