Albert- A eetkamertafel met massief houten blad op metalen onderstel "Vincent Sheppard"

Merk

Vincent Sheppard

Materiaal

In massief naturel eiken hout/ onderstel A zwart gelakt

Afmetingen

240x 100x 76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

3.598,-

Beschrijving

Eetkamertafel met massief eikenhout blad op metalen onderstel.

Leverbaar in verschillende maten, eiken beitskleuren en lakkleuren.

Niemand wordt buitengesloten!

De Albert eetkamertafel is Vincent Sheppard’s antwoord op uw droom van een mooie eetkamertafel met natuurlijke look waar u zich met de hele familie rond kunt scharen. Het solide eiken tafelblad en robuuste metaal komen samen in een verrassend licht ontwerp dat perfect is om heerlijk lange avonden aan te spenderen.

De Albert eetkamertafel is beschikbaar in 6 verschillende maten, waardoor hij plaats biedt voor al uw vrienden en familie. Kies het frame (A-, U-, of X-vorm), de kleur van het frame (zwart of wit), het tafelblad (in één of twee delen), en de afwerking (naturel eiken- of zwart eiken lak of smoked eiken geolied) om zo de tafel van uw dromen te creëren!

Naast de rechthoekige Albert-eetkamertafel bevat de Albert-collectie ook een ronde en ellipsvormige eetkamertafel. Door zijn ronde vorm kunt u tegelijkertijd gesprekken voeren met al uw tafelgenoten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat mensen worden buitengesloten, omdat Albert Round en Albert Ellipse van Vincent Sheppard ook perfect is voor oneven getallen.

Het massief eiken tafelblad gecombineerd met het robuuste zwarte stalen frame maken van de Albert een echt statement. De eetkamertafel is perfect voor gezellige diners en om te blijven hangen na een maaltijd. De Albert eetkamertafel van Vincent Sheppard is de plek waar u goede tijden deelt met familie en vrienden, ongeacht of er eten op tafel staat of niet. 

Nieuwsgierig naar de Albert Round eetkamertafel?
Mooi te combineren met de Lloyd Loom eetkamerstoelen serie, ook van Vincent Sheppard.
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in