Flint divan "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ poten epoxy

Afmetingen

154x 92x 76h

Productgroep

Banken

2.860,-

Beschrijving

Divan met elegante vormen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten. De Fino poten zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt
u deze ook in al alle Leolux epoxykleuren krijgen. 

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen:

De Flint is een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt
kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie.

De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven de Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens.
De bank Flint sluit naadloos aan bij de filosofie van de ontwerper Beck: De ogen van de consument hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden.
Deze in het oog springende details komen in het design van de Flint meermaals naar voren. Tot in detail afgewerkte siernaden, bijzonder vormgegeven poten en sierlijke, sculpturale vormen maken van de Flint een uniek design item.

De Flint van Leolux is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Ook als Flint hoekbank en gewone bank verkrijgbaar!
Mooi te combineren met de Tampa salontafel serie, ook van Leolux.
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.