Blues Day hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep A/ poten Blues chroom black

Afmetingen

389x 166x 80h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

2.847,-

Beschrijving

Hoekbank met arm Baker.

Leverbaar in verschillende maten, uitvoeringen, stof- en leerkwaliteiten.

Oog voor detail, kwaliteit en design:

De Blues Day is een functionele serie die is geïnspireerd op de lichtheid van hedendaagse Italiaanse ontwerpen - met zijn duidelijk dunnere frame in combinatie met een diepere zitting en optionele biezen.
Deze banken serie biedt een ​​scala aan goed doordachte opties om het uiterlijk van de bank te transformeren en de gewenste hoeveelheid zitondersteuning te vinden. 

Het grote aanbod aan alternatieven voor de Blues Day in armleuningen, poten en comfort, maakt het een model dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de meeste huizen en individuele behoeften. 
Vast of modulair, recht of als een uitgebreidere combinatie - de Blues Day kan op talloze manieren worden gecombineerd. Zo ontwerpt u de ideale bank!

Ook als losse bank verkrijgbaar!
Zie onze site.


Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in