Componibili 4966 rond kastje met 2 schuifdeurtjes "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In massa gekleurd of gelakt ABS

Afmetingen

32 rond x 40h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Kasten

95,-

Beschrijving

Rond kastje met 2 schuifdeurtjes.

Leverbaar in verschillende kleuren.

De Componibili modulaire elementen werden in 1969 door Anna Castelli Ferrieri ontwikkeld om aan een aantal functionele eisen te voldoen. De kastjes kunnen overal in huis gebruikt worden, inclusief de badkamer, slaapkamer, keuken, woonkamer en in de kinderkamer. 

De Componibili kastjes zijn verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm en kunnen ook met wielen worden besteld. Flexibel, functioneel, functioneel, praktisch: Componibili is een klassieker met dertig jaar traditie,
die erkenning heeft gekregen voor zijn design en innovatie, en is al lang geleden opgenomen in de permanente tentoonstelling van het Museum of Modern Art in New York en het Center George Pompidou in Parijs.

Ook in silver kleur verkrijgbaar: € 106,=

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in