Bellissima 9450 hanglamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In ondoorzichtig thermoplastisch kunststof

Afmetingen

50 rond/ kabel 240 lang

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Lampen

317,-

Beschrijving

Hanglamp.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

De Bellissima pendelarmatuur van Kartell is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Pietro Ferruccio Laviani. Het armatuur, geplaatst op het plafond van de woonkamer of in rijen boven de eetkamertafel, inspireert door zijn enorme afmetingen met een diameter van 50 cm en zorgt zo voor een grote strooilichtheid die de hele ruimte aangenaam verlicht.

Zachte contouren en zachte kleuren:

De pendelarmatuur is gemaakt van thermoplastisch technopolymeer in een klassieke klokvorm die zich kenmerkt door zachte contouren en zachte rondingen. Pastelkleuren onderstrepen deze delicate uitstraling en maken de armatuur ondanks zijn volumineus uiterlijk niet volumineus. Als alternatief is de pendelarmatuur ook verkrijgbaar in een natuurlijke houtlook.

Door de filigraan draad om op te hangen, lijkt de armatuur ook bijna te zweven. De Bellissima pendelarmatuur is daarom een prachtig voorbeeld van hoe grote vormen op een delicate en gewichtloze manier kunnen worden gepresenteerd met behulp van fijne details.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in