Ghost Buster Small 3220 kastje/ console "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In transparant gekleurd kunststof

Afmetingen

40x 34x 57h

Productgroep

Kasten

407,-

Beschrijving

Elegant klein kastje op hoge pootjes.

Leverbaar in diverse kleuren.

De Ghost Buster voegt een nieuw meubelstuk toe aan het assortiment van Kartell : het kastje/ console. De kist, opnieuw geïnterpreteerd door sterontwerper Philippe Starck, roept in zijn vorm het klassieke meubelstuk op, maar lijkt dankzij de gebruikte kunststof (PMMA) vrij modern.

Hoeken, bochten, rechte- en kronkelige lijnen zorgen voor een geraffineerd spel op het oppervlak van de borstkas. Het Ghost Buster oppervlak van het kastje, waardoor een geraffineerd samenspel van perspectieven en reflecties ontstaat, zal zeker in het oog springen! Het Ghost Buster kastje/ console heeft open compartimenten en wordt ondersteund door vier dubbelzijdige poten.

Ook als groter kastje Ghost Buster 3210 verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.