Blast 4096 salontafel "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In gelaagd kristalglas/ onderstel thermoplastisch kunststof met metaal verbindingsstuk

Afmetingen

130x 80x 40h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.148,-

Beschrijving

Salontafel.

Leverbaar in twee maten en in diverse uitvoeringen.

De Blast salontafel is een ontwerp van Philippe Starck, een succesvolle ontwerper die bekend staat om zijn extravagante werk. Het elegante silhouet zorgt voor een maximaal effect met een minimum aan materiaal en vult elke ruimte met een gevoel van lichtheid. 

Het frame is gemaakt van polycarbonaat en heeft een luchtig lichteffect. Dankzij het innovatieve design is het frame ondanks het delicate uiterlijk uiterst robuust. Het lichtgekleurde glazen tafelblad is nog steeds transparant genoeg om het ondersteunende frame eronder te kunnen zien. 
De bronzen ring in het midden van het frame is een visueel hoogtepunt dat eruit ziet alsof het de poten bij elkaar houdt en tegelijkertijd een glanzend element op tafel introduceert. 

Philippe Starck over Blast: "Een salontafel die niet versierd hoeft te worden met een boek, want het is al een kunstwerk.

Mooi te combineren met de Sir Gio 3275 eetkamertafel, ook van Kartell!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in