Blues Day 3 zitsbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leergroep 20/ poten Mandalay chroom

Afmetingen

214x 101x 80h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

2.500,-

Beschrijving

3 zitsbank met arm Carter en incl. hoofdsteun.

Leverbaar in verschillende maten, uitvoeringen, stof- en leerkwaliteiten.

Oog voor detail, kwaliteit en design:

De Blues Day is een functionele serie die is geïnspireerd op de lichtheid van hedendaagse Italiaanse ontwerpen - met zijn duidelijk dunnere frame in combinatie met een diepere zitting en optionele biezen.
Deze banken serie biedt een ​​scala aan goed doordachte opties om het uiterlijk van de bank te transformeren en de gewenste hoeveelheid zitondersteuning te vinden. 

Het grote aanbod aan alternatieven voor de Blues Day in armleuningen, poten en comfort, maakt het een model dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de meeste huizen en individuele behoeften. 
Vast of modulair, recht of als een uitgebreidere combinatie - de Blues Day kan op talloze manieren worden gecombineerd. Zo ontwerpt u de ideale bank!

Ook als hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in