Vesta elementen bank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep C/ poten zwart metaal

Afmetingen

266x 94x 74h

Productgroep

Banken

1.730,-

Beschrijving

1.5 zitsbank met einddeel.

De Vesta blinkt uit in comfort en design.

De Vesta bank is leverbaar in diverse uitvoeringen, zo is de bank verkrijgbaar in 2 rug hoogtes; 74 en 80 cm. 
U heeft keuze uit 4 soorten zitkussen vullingen. Neemt u bijvoorbeeld een zitkussen vulling met koudschuim en een toplaag van veren dan geeft dit een zacht en behaaglijk zitcomfort. Deze vulling met veder toplaag geeft de Vesta bank een nonchalante uitstraling.

De Vesta is verkrijgbaar met een standaard of met gevouwen bies en u kunt kiezen uit diverse poten. De Vesta elementen bank is er in talloze mogelijkheden. Vast of modulair, recht of als een uitgebreidere combinatie - de Vesta kan op talloze manieren worden gecombineerd. Zo ontwerpt u de ideale bank!

Ook als hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.