Spot Two draaifauteuil met hoge rug "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In combi stof Steelcut Trio/ kruispoot aluminium gepolijst

Afmetingen

75x 80x 106h

Productgroep

Fauteuils

1.650,- 1.395,-

Beschrijving

Draaifauteuil met hoge rug.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en kruispoot in aluminium gepolijst. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een gelakte- of houten kruispoot.

Compleet eigen gezicht!

De Spot Two van Pode is een draaifauteuil met een hoge rugleuning en is een ontwerp van Thijs Smeets. 
Deze aangename Pode draaifauteuil heeft een ronde vormgeving en een comfortabele zit. Hoewel het 'oudere broertje', de Sparkle draaifauteuil, duidelijk herkenbare kenmerken bevat, heeft de Spot-collectie een compleet eigen gezicht. Het vast gestoffeerde zitkussen benadrukt de organische, comfortabele ronde vormen van de draaifauteuil en geeft de stoel wel degelijk een andere uitstraling.

Met de Spot Two draaifauteuil kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op, want u krijgt de kans om te variëren. Zo kunt u namelijk zelf kiezen welke kleuren u wilt toekennen aan de binnenkant en buitenkant van de schaal, de draaivoet én de stiknaden. U kunt hierdoor de meest brutale combinaties samenstellen, die perfect in het interieur past!

De Spot draaifauteuil is er in twee versies: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Bij beide fauteuils heeft u dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

Heeft u liever een los zitkussen waardoor de draaifauteuil een zachter karakter krijgt, dan is de Sparkle One en- Two draaifauteuil wellicht een goede optie.

Ook als Spot One met lage rug verkrijgbaar
Zie onze site.

Spot hocker in stof Steelcut Trio: 55x 52x 42h:  van: € 525,=    voor: € 475,=

Tijdelijk scherp geprijsd!
In leer Fusion en speciaal voor u geselecteerde kleuren stof Steelcut Trio of combinatie hiervan, kruispoot aluminium gepolijst!
 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.