Spot One draaifauteuil met lage rug "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stofgroep 1/ kruispoot epoxy

Afmetingen

75x 80x 80h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.770,-

Beschrijving

Draaifauteuil met lage rug.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en kruispoot in aluminium gepolijst. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een gelakte- of houten kruispoot.

Compleet eigen gezicht!

De Spot One van Pode is een draaifauteuil met een lage rugleuning en is een ontwerp van Thijs Smeets. 
Deze aangename Pode draaifauteuil heeft een ronde vormgeving en een comfortabele zit. Hoewel het 'oudere broertje', de Sparkle draaifauteuil, duidelijk herkenbare kenmerken bevat, heeft de Spot-collectie een compleet eigen gezicht. Het vast gestoffeerde zitkussen benadrukt de organische, comfortabele ronde vormen van de draaifauteuil en geeft de stoel wel degelijk een andere uitstraling.

Met de Spot One draaifauteuil kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op, want u krijgt de kans om te variëren. Zo kunt u namelijk zelf kiezen welke kleuren u wilt toekennen aan de binnenkant en buitenkant van de schaal, de draaivoet én de stiknaden. U kunt hierdoor de meest brutale combinaties samenstellen, die perfect in het interieur past!

De Spot draaifauteuil is er in twee versies: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Bij beide fauteuils heeft u dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

Heeft u liever een los zitkussen waardoor de draaifauteuil een zachter karakter krijgt, dan is de Sparkle One en- Two draaifauteuil wellicht een goede optie.

Ook als Spot Two met hoge rug verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in