MR 2050 eetbank met armleuningen "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In leergroep LK 50/ metalen slede brons gelakt

Afmetingen

251x 67x 84h

Productgroep

Banken

2.702,-

Beschrijving

Eethoekbank met armleuning op elegante sledes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en slede in diverse lakkleuren.

Harmonieus perfect:

Het programma MR 2050 van Musterring heeft het stoffige imago van een eetbank afgegooid dankzij de nieuwe outfit: comfortabel gestoffeerd, rechtlijnig met een ranke metalen slede, met of zonder rugleuning en ook in een hoek vormt de MR 2050 met bijpassende eetkamerstoelen een communicatief middelpunt. 

De eetbanken serie MR 2050 en de eetkamertafel T 2050 van Musterring harmoniëren perfect met elkaar en ogen een eenheid. De metalen beugel van de eetkamertafel past perfect bij de sledes van de eetbanken serie: dezelfde uitstraling, dezelfde uitvoering.

Gevarieerd en individueel kan elke eetkamer worden vormgegeven op basis van de beschikbare ruimte. Niet alleen qua uiterlijk geldt: het past altijd! 

Ook als MR 2050 hoek eetbank verkrijgbaar.

En mooi te combineren met de MR 2050 eetkamerstoelen serie en de T 2050 eetkamertafel, ook van Musterring!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.