Masters 5869 barkruk laag "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In polypropyleen met soft touch effect

Afmetingen

49x 52x 99h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

386,-

Beschrijving

Lage barkruk.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Stijlvol allesomvattend geheel:

De Masters eetkamerstoel van sterontwerper Philippe Starck voor Kartell is een eerbetoon aan drie iconen van modern design. Door een samensmelting van de meest verschillende stijlen is er één "stijlvol allesomvattend geheel" ontstaan.

Herinterpreteerd in tijd en ruimte, combineert Masters de silhouetten van drie klassiekers: de Series 7 van Arne Jacobsen, de Tulip fauteuil van Eero Saarinen en de Eiffel stoel van Charles Eames. Het resultaat is een fascinerende en aantrekkelijke mix van stijlen, zo bijzonder dat de Masters eetkamerstoel in 20 jaar tijd de prestigieuze "Good Design Award" ontving.

Vier smalle staven dragen het royale en comfortabele zitvlak van de Kartell Masters eetkamerstoel, terwijl de rugleuning van de stoel verbaast door zijn unieke uiterlijk. Gekenmerkt door volle en lege ruimtes, dalen de kronkelige kruisende lijnen van drie verschillende rugleuningen af om elkaar te ontmoeten op de zitplaats.

Ook als Masters 5868 barkruk en Masters 5865 eetkamerstoel met armleuning verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in