Victoria Ghost 4857 eetkamerstoel "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In geheel kunststof

Afmetingen

39x 50x 91h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

242,-

Beschrijving

Stapelbare eetkamerstoel.

Leverbaar in verschillende kleuren.

De Victoria Ghost eetkamerstoel van Philippe Starck is een klassieke stoel van transparant polycarbonaat plastic, waardoor de stoel bijna onzichtbaar is - als een spook.

De eetkamerstoel is gemaakt van transparant of gekleurd polycarbonaat, naadloos gevormd door injectie in één stuk. De ronde rugleuning doet denken aan medaillons uit het verleden, terwijl het frame en de zitting recht en geometrisch zijn.

Dankzij de stevige en weerbestendige eigenschappen van het materiaal is de eetkamerstoel geschikt voor binnen- en buitengebruiken en stapelbaar tot 7 stuks om ruimte te besparen.

Met de Victoria Ghost Chair heeft Kartell een comfortabele zitting gecreëerd, die er net zo goed uitziet in de tuin als in de eetkamer en opvalt door zijn klassieke design en uitzonderlijk materiaal.

Ook verkrijgbaar als Louis Ghost 4852 eetkamerstoel met armleuning!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in