Tavia MT27 eetbank met armleuningen "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In stof Florida/ slede frame zwart gelakt

Afmetingen

180x 66x 87h

Productgroep

Banken

1.582,-

Beschrijving

Eetbank met armleuningen op slede frame.

Leverbaar in verschillende kleuren en slede frame ook in RVS.

Comfort in plaats van etiquette!

Handen op tafel, langzaam kauwen en rechtop zitten: zelfs grootmoeder wist wat een echte eetcultuur inhield. Maar soms wilt u gewoon loslaten en ontspannen na het samen eten, comfort in plaats van etiquette. En om u bijzonder comfortabel te voelen, moet u vertrouwen op de gezellige Tavia eetkamerstoelen serie van Musterring.

De elegante Tavia eetkamerstoelen serie, waarbij ook eetkamertafels, -stoelen en eetbanken versmelten tot een optische eenheid. Het programma heeft veel te bieden: de super comfortabele kuip van de eetkamerstoel, behaaglijke bekledingen in stof of leder en onderstellen in verschillende uitvoeringen. U kunt alles dusdanig op elkaar afstemmen zodat er een harmonieus totaalbeeld ontstaat!

Mooi te combineren met de Tavia 6072 eetkamerstoel met armleuningen, ook van Musterring!
Zie onze site.

Armleuning hoogte: 67h

Ook in leer Florenz verkrijgbaar: € 2.510,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.