Tavia 6092 eetkamerstoel met armleuningen "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In stof Florida/ massief houten bokje wild Eiken geolied

Afmetingen

62x 66x 86h

Productgroep

Stoelen

359,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op massief houten bokje.

Leverbaar in verschillende kleuren en massief houten bokje ook in wild Noten of wit Eiken.
Tegen een kleine meerprijs kunt u de eetkamerstoel met armleuningen in een draaibare versie met returnfunctie krijgen.

Comfort in plaats van etiquette!

Handen op tafel, langzaam kauwen en rechtop zitten: zelfs grootmoeder wist wat een echte eetcultuur inhield. Maar soms wilt u gewoon loslaten en ontspannen na het samen eten, comfort in plaats van etiquette. En om u bijzonder comfortabel te voelen, moet u vertrouwen op de gezellige Tavia eetkamerstoelen serie van Musterring.

De elegante Tavia eetkamerstoelen serie, waarbij ook eetkamertafels, -stoelen en eetbanken versmelten tot een optische eenheid. Het programma heeft veel te bieden: de super comfortabele kuip van de eetkamerstoel, behaaglijke bekledingen in stof of leder en onderstellen in verschillende uitvoeringen. U kunt alles dusdanig op elkaar afstemmen zodat er een harmonieus totaalbeeld ontstaat!

Armleuning hoogte: 66h

Ook in leer Florenz verkrijgbaar: 595,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.