Space Plus chaise longue "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep 1/ frame chroom 31

Afmetingen

60x 149x 92h

Productgroep

Fauteuils

1.367,-

Beschrijving

Chaise longue met verstelbare rugleuning.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten.

Een symbool van luxe!

De Space Plus combineert de ruimte van een chaise lounge met de eenpersoons privacy van een fauteuil. Het is super comfortabel en biedt voldoende ruimte om in te loungen. Door heel eenvoudig de hendel naar achteren te trekken kunt u zelf bepalen in welke stand u de rugleuning wil zetten. Rechtop lezen of even chillen, alles is mogelijk! De ingebouwde verstelbare hoofdsteun geeft perfecte steun waar nodig is.

Een symbool van luxe meubels vanwege de ruimte die ervoor nodig is, meer dan de kosten, deze stijlvolle chaise longue is op elk moment zeer uitnodigend.

Exclusief bij onze Hulshoff Design Centers in eigen design stoffen!

Binnenkort bij onze Hulshoff Design Centers.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.