Twinny salontafel set/2 "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In combi eiken fineer en Fenix/ onderstel zwart epoxy

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.150,-

Beschrijving

Set van 2 salontafels met organische vormen.

Leverbaar in verschillende kleuren Ceramistone, Desktop, Fenix, HPL, en in eiken- of noten fineer in diverse beitstinten. Tegen een kleine meerprijs is het onderstel ook in RVS verkrijgbaar.
Wilt u liever een massief eiken of noten tafelblad en het frame in een andere kleur epoxy, ook dat is mogelijk!

Speelse salontafeltweeling:

De Twinny salontafels zijn een speelse ‘salontafeltweeling’ die moeiteloos hun weg vinden in menig moderne huiskamer. Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny's zich wel thuis.

De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny's te combineren zijn, geven u alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. Het minimalistische, metalen draadframe houdt het geheel daarentegen toch ruimtelijk.

Maten: 
Twinny klein in Fenix: 87x 78x 33h
Twinny groot in eiken fineer: 95.5x 86x 38h

De Twinny is ook als bankentafel en bijzettafel set/2 verkrijgbaar en mooi te combineren met de Twiggy Desk en Twinny sidetable!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in