Twinny salontafel set/2 "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In combi eiken fineer en Fenix/ onderstel zwart epoxy

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.144,- 979,-

Beschrijving

Set van 2 salontafels met organische vormen.

Leverbaar in verschillende kleuren Desktop, Fenix, HPL Plastica en in eiken- of noten houtfineer. Tegen een kleine meerprijs is het onderstel ook in RVS verkrijgbaar.

Speelse salontafeltweeling:

De Twinny salontafels zijn een speelse ‘salontafeltweeling’ die moeiteloos hun weg vinden in menig moderne huiskamer. Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny's zich wel thuis.

De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny's te combineren zijn, geven u alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. Het minimalistische, metalen draadframe houdt het geheel daarentegen toch ruimtelijk.

Ook los te koop: 
Twinny laag in Fenix: 87x 78x 32h: € 459,=
Twinny hoog in eiken fineer: 95.5x 86x 37h: € 685,=

Tevens als Twinny bankentafel en bijzettafel set/2 verkrijgbaar en mooi te combineren met de Twiggy Desk!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in