Fawn 3 zitsbank "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ stof Main Line Flax

Afmetingen

210x 88x 69h

Productgroep

Banken

3.560,-

Beschrijving

3 zitsbank met massief houten.

Leverbaar in verschillende maten, stofkwaliteiten, leer Dakar en ook in massief eiken naturel.

Fawn, robuust comfort:

Bent u moe van oversized hoekbanken en slordige kussens? We hebben precies het juiste. Onze Fawn bank van het merk Gazzda biedt robuust comfort en onmiskenbaar goed uiterlijk, of u nu een dutje doet of een drankje deelt met uw geliefden.

Het organisch gevormde skelet van de Fawn bank is zo licht en luchtig als het lijkt, maar biedt de sterkte van massieve eiken. Het frame van de Fawn is gecombineerd met slanke kussens - verkrijgbaar in een warme stoffen of echt leer - en dus een bank die niet alleen gemakkelijk te tillen is, maar ook moeilijk te weerstaan.

Mooi te combineren met de Fawn salon- en bijzettafels en de Dedo fauteuil met hocker!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.