Rio draaibare relaxfauteuil met hocker "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leer Brazil zwart/ kruispoot Tube chroom

Afmetingen

70x 78x 107h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.726,- 1.295,-

Beschrijving

Relaxfauteuil incl. verstelbare hoofdsteun met schuine hocker.

Aantrekkelijk visueel accent:

Slank en zeer comfortabel, de Rio draaibare relaxfauteuil is een moderne versie van een klassieke Scandinavische fauteuil. Met ronde armleuningen en een draaivoet beperkt het uw bewegingen niet en biedt het een goede rug ondersteuning. Het geribbelde dynamische schuim voor extra comfort voegt ook een aantrekkelijk visueel accent toe aan deze eigentijdse stoel. Ook is de Rio relaxfauteuil zeer duurzaam en dankzij het dynamische schuimherinen comfortabel, zelfs voor vele uren zitten. 

Deze comfortabele relaxfauteuil past in elk modern interieur en het beste van alles is dat je het kunt aanpassen! De Rio zal u een gemakkelijke onderbreking bieden aan het drukke leven wanneer u dat nodig heeft.
De binnenbekleding is gemaakt van dynamisch schuim dat niet te zacht en niet te stevig is, waardoor u een relaxfauteuil krijgt die zelfs bij langdurig zitten niet doorzakt.

Aan de voorkant onder de relaxfauteuil zit een draaiknop waarmee u de fauteuil handmatig in zijn vrije- of vaste stand kan zetten. Er zit een traploos verstelbare hoofdsteun in de relaxfauteuil die u naar gelangen naar voren of naar achteren kunt duwen. Zo heeft u altijd het perfecte zitcomfort, ook als u languit in de relaxfauteuil ligt en de hocker maakt het natuurlijk wel helemaal compleet!

Maten: 
Hocker: 56x 38x 40h


OOK TE BESTELLEN VIA ONZE WEBSHOP!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in