Luna eetkamertafel "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In eiken geolied of lak/ RVS

Afmetingen

160x 95x 75h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

1.750,-

Beschrijving

Eetkamertafel met massief houten blad.

Leverbaar in verschillende maten, massief eiken- en noten beitstinten, Fenix en HPL en poten in RVS of in diverse kleuren epoxy.

Zwevend effect:

De Luna is een unieke tafel voor in de eetkamer. Een opvallende eigenschap van de Luna eetkamertafel is de combinatie van houten blad met frame in glanzend chroom of RVS. Het tafelblad steekt wat uit en is schuin afgewerkt bij de randen. Dit geeft een zwevend effect. Door dat het blad lijkt te zweven oogt de tafel ruimtelijk.

De eetkamertafel Luna is geheel naar smaak en wens aan te passen. Een houten blad met een mooie afwerking voor een natuurlijke uitstraling of juist een strakke uitvoering met een blad in HPL kunststof, het kan!

Mooi te combineren met de eetkamerstoelen Luna, Lunette en Fly, ook van Bree's New World!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in