Santiago 2 zitsbank "Label"

Merk

Label

Materiaal

In leer Taurus of Elite/ poten RVS

Afmetingen

192x 95x 74h

Productgroep

Banken

4.462,-

Beschrijving

2 zitsbank op RVS pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en poten ook in de Colorbox lak kleuren. 

De Santiago is een echte "Label" zitbank: uitnodigend en comfortabel.

De ontwerper Gerard van den Berg heeft deze in 2012 speciaal ontwikkeld voor de Label- klant die graag op een wat actievere lekkere zitbank zit.
Gerard: "Een groot deel van de klanten is met mij meegegroeid en heeft, net als ik, nu meer behoefde aan een iets minder diepe en iets hogere zit.
Gewoon gemakkelijk om te gaan zitten en op te staan...."

Het design van de Santiago zitbank komt tot recht in de unieke natuurlijke leersoorten en de stoere doorleefde stoffen uit de Label collectie.
Door het gebruik van ‘open’ leersoorten blijven de eigenschappen van de oorspronkelijke huiden zichtbaar, zoals in het krachtige Taurus-leer.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.