Foxxy fauteuil "Label"

Merk

Label

Materiaal

In leer Bald Sprang/ onderstel geborsteld chroom

Afmetingen

58x 65x 87.5

Productgroep

Fauteuils

2.109,-

Beschrijving

Fauteuil op RVS slede.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en poten ook in de Colorbox lak kleuren.

Foxxy, nog steeds prachtig!

De Foxxy fauteuil is de langst lopende fauteuil uit de collectie van Label en is het kleinere zusje van de Foxx fauteuil. De ontwerper van deze stoel is Gerard van den Berg en is een echte klassieker uit 1993. Dat neemt niet weg dat de fauteuil nog steeds prachtig is. De Foxxy fauteuil heeft een vaste waarde en heeft zijn sporen echt verdiend.

Opvallend aan deze fauteuil is de zitdiepte. Deze staat in groot contrast met de hoogte van de fauteuil. Vaak wordt gezegd dat deze fauteuil een "vrouwenfauteuiltje" is, omdat de zitdiepte- en hoogte veelal beter passen bij de lengte van de vrouw. 

Deze fauteuil van Label is een echte eyecatcher. Niet alleen de hoge rug- en armleuningen vallen op. Ook het onderstel heeft iets speciaals.
De voorpoten zijn hoger dan de achterpoten, wat een artistiek effect geeft aan de Foxxy fauteuil.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.