Togo fauteuil "Label"

Merk

Label

Materiaal

In leer Rio/ poten black grey gelakt

Afmetingen

65x 67x 83h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Fauteuils

1.380,-

Beschrijving

Fauteuil op speelse pootjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en poten ook in RVS of de Colorbox lak kleuren.

Grote broer:

De Togo fauteuil is ontworpen door Gerard van den Berg en is inmiddels uitgegroeid tot een van de succesnummers van Label. De Togo fauteuil is de grotere broer van de Mali eetkamerstoel. De fauteuil heeft dezelfde kenmerken als zijn kleinere broertje; een compacte vormgeving met een verrassend zachte en lekkere zit. 

De ietwat losse stoffering van de Togo geeft de fauteuil een enigszins nonchalante uitstraling en nodigt uit om te gaan zitten. De achter poten van de stoel staan iets schuin, wat het design van de stoel een speelse twist geeft. 

De Togo fauteuil is zo ontworpen dat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is; een frame van rvs of in gekleurd gelakt staal, te bekleden met stof of leer. Zo is er altijd een Togo fauteuil die bij u past!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in