Fawn ledikant "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ webbing wit

Afmetingen

160x 200x 90h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Bedden

2.160,-

Beschrijving

Ledikant in massief hout met lattenbodems.

Leverbaar in verschillende maten, 2 kleuren webbing en ook in massief eiken naturel.

Fawn ledikant, net zo sterk als Mr T:

Het minimalistische, natuurlijke design van deze lichtgewicht kanjer geeft elke slaapkamer een frisse look. Het Fawn ledikant van het merk Gazzda heeft een massief eikenhouten constructie met vloeiende aansluitingen en zacht gepolijste oppervlakken. Het hoofdeinde met het geweven katoen leunt achterover, om u comfortabel te ondersteunen terwijl u leest of tv kijkt.

En... het Fawn ledikant is net zo sterk als Mr T in zijn jonge jaren. Zoals hij zou zeggen: "Ik heb medelijden met de dwaas die haar probeert te overtreffen met een luidruchtige springsessie."

Mooi te combineren met het Fawn bijzettafeltje en Ena kaptafel!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in